vineri, 20 iulie 2012

Crema tartinabila din piept de pui (monti)



Aveti nevoie de:


un piept de pui fiert
200 grame smantana light
2 oua fierte tari
2 linguri ulei de masline
patrunjel
marar
sare
suc de lamaie optional
seminte de in macinate optional


Se pun toate ingredientele in blender sau chiar in vasul mare de la robot (eu numai pe acesta-l folosesc, blenderul e stricat), se trimite copilasul curios in alta camera ca sa nu se sperie de zgomotul produs de masinarie, se paseaza tot si se serveste pe paine Montignac (pt montignace) sau ca umplutura pentru diverse: oua, rosii si ce va mai trece prin cap. N-am avut timp de ornat (ca de obicei, de altfel) dar e foarte gustoasa si e un inlocuitor sanatos pentru pate sau crema de branza care au multi aditivi nocivi.


Pofta buna la mancare sanatoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu